Седмичен хороскоп 17 – 23 юни (КОЗИРОГ)

Зодия козирог

През седмицата от 17 – 23 юни ще ви се наложи да се ангажирате с някои важни решения или промени. За вас ще бъде важно да не се страхувате от новите неща в живота си. Бъдете търпеливи, изграждайте новите неща в живота си адаптирайки се към новите промени там, където живеете или работите. Това е вашият процес на еволюция и не вървете срещу него. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на съдебни или юридически дела. Ще имате ангажименти, свързани с дете, внуче или друг млад човек от семейството ви. Периодът ще бъде важен за подготовка и реализация на важни задачи и планове, свързани с жилище, което вие или семейството ви притежавате. Използвайте тези седем дни за ремонти, строежи, работа в стопанство или градина, ако това се налага. В тези области може да постигнете благоприятни промени и да реализирате успешни действия. В голяма степен седмицата ще бъде благоприятна и за семейните ви начинания или ангажименти.

Възможни са събития, свързани с годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др. Ще бъде важно да отделите време за балансиране и планиране на финансовите ви ресурси. Фокусирайте вниманието си върху неизчистени финансови плащания и задължения. Миналото ви ще напомни за себе си чрез различни срещи, разговори, неприключени отношения или проблеми. Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще трябва добре да помислят и преосмислят своята позиция, свързана с различни събития, на които ще бъдат свидетели, или в които ще имат някакво участие. Възможно е вашите очаквания да се размият с действителността и вие да се окажете в деликатна или неизгодна за вас ситуация. Това ще бъде важна и благоприятна седмица за ангажиране с работа, свързана с документи, договорни отношения и споразумения или друг вид бумащина.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще трябва да живеят на бързи обороти, да вършат своите задължения сравнително бързо и преди всичко с една по-голяма организираност. Трудно ще ви бъде ако имате някакво партньорство с хора, които имат същия темперамент като вас. Въпреки някои леки и преодолими изпитания, тази седмица може да ви донесе важен прогрес и реализация на планове. Може да ви даде късмет, както и различни шансове, които да ви помогнат да осъществите планираното за тези седем дни. Жените ще са склонни да отделят повече време на свои стари и нови приятели, в което няма нищо лошо стига това да не доведе до разпиляване на времето ви. На добри резултати и успех ще могат да разчитат тези от вас, които ценят всяка своя минута, искайки да преминат през нея по най-добрия и продуктивен начин.  Тази седмица може да ви зарадва с различни покупки за дома, но е възможно да възникнат конфликти около тяхното придобиване или използване. Повечето от вас ще запомнят тази седмица с важно събитие свързано с момче или с мъж.