Седмичен хороскоп 17 – 23 юни (РИБИ)

зодия риби

През седмицата от 17 – 23 юни ще ви се наложи да приемете или одобрите желанията или плановете на човек от семейството ви. Действия и решения на ваши близки хора ще изиграят важно значение за ваши лични планове или очаквания, които ще имате както през тази седмица, така и до края на юни. Бъдете предпазливи в новите си контакти. Малко повече резервираност в началото няма да ви навреди. Вероятно ще ви се наложи по-сериозно да се ангажирате с неприятностите в семейството или в професионалния си живот (ако имате такива). Избягвайте да преувеличавате проблемите си и не допускайте паника. Някои от тях ще намерят своето естествено разрешение още през тази седмица. Други обаче ще имат нужда от повече време тъй като тяхното развитие в голяма степен зависи от действията и решенията на други хора. Хубавото на тази седмица е, че ще успеете да изчистите хаоса в мислите си. Така ще успеете да се фокусирате върху реализацията на определена цел или план, които са ваш приоритет.

Вероятни са малки парични постъпления. В края на краищата, тези седем дни ще се окажат важно време за вас, дори и да не преживеете някакви специални събития. Развитието, което ще имате като личности на база преживяното, дадените ви от живота различни уроци, ще имат своето значение в бъдеще. Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от различни ситуации, срещи или телефонни разговори. Всъщност в момента се извършва една трансформация в живота ви, която може и да не бъде толкова ярка, но която определено ще ви притисне да се движете, да поемете по една съвсем различна посока. Ако сте готови за тази промяна, вие несъмнено ще видите по-ясно възможностите си и ще направите това, което трябва. Останалите ще продължат своето съществуване до момента, в който ще имат ресурси и готовност, за това което са пропуснали сега.

Мъжете ще се наложи да общуват с повече хора, които живеят или работят в същото населено място като тях. В повечето случаи това ще бъдат мъже, с които ще имате някакви общи професионални или обществени интереси, хоби или друг вид специфични занимания. През тази седмица намесата в живота ви на близки хора, може да ви бъде донякъде приятна, но може в един момент да ви се стори досадна. Жените ще търсят причините за неприятностите, които са възникнали през последните дни. Някак си няма да виждате вашата вина в тях, и по-скоро ще обвинявате други хора. Това няма да ви помогне много, тъй като натоварвайки се емоционално с подобни настроения, може да прекратите отношения с някой, който съвсем не е ваш враг. В здравословен план може да възникне неочаквано неразположение, което в някои случаи може да се появи по време на пътуване.