Седмичен хороскоп 17 – 23 юни (СТРЕЛЕЦ)

Зодия стрелец

През седмицата от 17 – 23 юни могат да възникнат противоречия или конфузни ситуации при общуването ви с колеги, ръководители или клиенти. Недоразуменията или противоречията могат да бъдат от най-различен характер, но в повечето случаи емоционално ще въздействат предимно на вас. Ще съчувствате и ще следите внимателно сериозните професионални проблеми (включително липса на работа) в живота на приятели, роднини или съседи. Вероятни са разходи, свързани с дете или с роднини, които ще бъдат за нещо важно, необходимо и неотложно. Някои от вас могат да получат пари, свързани с дете, които също ще бъдат с някаква определена цел. Може да намерите изгубена или забравена вещ, да разкриете важна информация свързана със събития от миналото ви, които са ви наранили или ощетили по някакъв начин. Това е време, в което ще разберете истинската същност на някои хора, нещо което ви е убягвало досега. През каквито и затруднения да преминете през тази седмица, нищо няма да ви се случи което да създаде драма или сериозен трус в живота ви.

Стари ангажименти или дела от имуществен характер могат да бъдат причина за временно напрежение в семейството, с роднини или с представители на някаква институция. Момчетата и момичетата ще трябва да подходят много по-практично, дипломатично и с търпение при разрешаването на неприятности, които ще възникнат през тази седмица. Не бързайте да действате емоционално, без да сте обмислили внимателно ситуацията или поискали съвет от хора с опит. През тези седем дни ще ви бъде трудно да поддържате добро настроение и много често ще попадате в някакви емоционални дупки или депресии. Няма смисъл да приемате седмицата като някакъв труден период, а да се възползвате от съветите ми и да преминете през тези седем дни с мъдрост и зрялост в поведението си.

Мъжете ще се наложи да се вслушат внимателно в това, което една жена ще се опита да им каже, да им предаде като съвет, като знания или опит. Вмешателството в живота ви на тази жена няма да е случайно и няма да бъде във ваша вреда. Възможно е това да бъде личност, която живее в друго населено място, и дори да не я познавате лично, а да бъде ваша виртуална позната, ментор или личност, която уважавате. Много срещи или събирания носи седмицата, които ще ви заредят с различни емоции, информация, знания, а в някои случаи могат да ви срещнат и с нови хора. Жените през тази седмица ще проявят една необичайна нетърпеливост, раздразнителност и желание на всяка цена нещата да се случват по техния начин. Нали разбирате, че много лесно може да срещнете отпор от страна на други хора? По-трудно може да се окаже общуването ви с хора от семейството, тъй като вие знаете много добре как да се наранявате един друг с някои саркастични или обидни забележки. Седмицата може да се запомни с важно събитие или с промяна на работното ви място или бизнес.