Седмичен хороскоп 17 – 23 юни (ВОДОЛЕЙ)

зодия водолей

През седмицата от 17 – 23 юни ще ви се наложи да отделите повече внимание и ресурси за разрешаване на проблеми или други дела, свързани с дете или с млад човек. Възможни са леки гинекологични, урологични проблеми или притеснения. Ще възобновите контакти с хора, с които в миналото сте имали познанство, бивши колеги или съученици. Действията на ваш колега, клиент или съсед ще ви изнервят, и за известно време ще избягвате или ще игнорирате тази личност. Едно от слабите ви или проблематични места ще бъдат вашите приятелски отношения, които ще бъдат поставени на различни изпитания. Това не касае любовните връзки. Конфликт с човек от кръга ви приятели може да повлияе доста на емоционалното ви и психическо състояние, тъй като ще се почувствате обидени, използвани или неразбрани. Очаквайте важна новина или предложение, което ще бъде вашия късмет или шанс да стартирате нещо ново и по-перспективно в живота си.

Може да ви поласкае едно признание за ваше действие или работа, с които сте били ангажирани преди известно време. Момчетата и момичетата ще получат покана или предложения, което си заслужава да бъде добре обмислено и да не се дава прибързан или емоционален отговор. Възможно е тези неща да касаят събития, които предстоят малко по-късно през този месец или през годината. Някои от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани със срещи или събирания основно с ваши приятели или връстници. През тези седем години по-възрастна жена от вас от семейството ви ще изиска вашето внимание или ще има нужда от вашата помощ. Възможно е да се планира и някакъв специален ангажимент свързан с нея.

За мъжете внимание през седмицата ще изискват отношение и ангажименти свързани с жена или с жени. Възможно е една такава личност да лобира пред вас или да има нужда от помощ при разрешаване на проблем свързан с неин близък човек. Разбира се, той също може да бъде ваш родственик или приятел, но активната роля в тази ситуация ще бъде на жена. Не допускайте прояви на разсеяност или на невнимание, тъй като това може да предизвика някаква загуба или неприятен провал за вас. Жените ще имат желание да се погрижат повече за себе си, за външния си вид и личен гардероб. Подобно желание може да ви провокира да направите по-големи и не добре обмислени разходи, което в последствие или ще предизвика затруднение за вас или ще бъде повод за конфликти в дома ви. Знайте, че конфликтите могат да прераснат в много грозна ситуация, от която никой няма да спечели и всеки ще се почувства обиден.