Гневни дебейци псуват Киро и Денков: Смешници, изгонете Найо Тицин!

Денков и Киро.

Източник demokrat.bg

Някои от най-активните симпатизанти на „Демократична България“ отправиха неочаквани критики след позицията на ДБ, заявена от Кирил Петков и Николай Денков. Двамата се включиха от гора, за да кажат, че няма да участват в кабинет и ще търсят реванш на ГЕРБ.

Евгений Дайнов

Вместо трезв анализ – обещание за „реванш“.

А може ли малко по-сериозно? Adults in the room?

Ружа Смилова

Не знам кой измисли това за „реванша“ – но е доооста неадекватно. И то след силна „комуникационна“ серия.

Не е ли време за леко почистване, ммм?

Мария Спирова

Първата Фейсбук активност на Кирил Петков в понеделника след изборите беше смяната на профилната снимка.

Специално реших да погледна, защото бях убедена, че знам как ще реагира Христо Иванов, и любопитството ми беше насочено към лидерските реакции в ПП.

Това го давам просто като контекст за днескашния родопски етюд с реванша. Не бива да има изненадани.

Суетата, Санчо.

Тя чува, ама не слуша.

И не „возприима“ – досущ като герой от „Чичовци“.

Поглеждайки чисто структурно, ПП е аз-проект, не само за Кирил Петков и Асен Василев, но и за мнозина други в тази парапартийна организация за буйно кариерно израстване и внезапни кариерни завои.

Аз-проект е и ГЕРБ, но за жалост със значително по-професионално изготвен бизнес план. Освен това, там лидерският нарцисизъм е съчетан с ясно съзнание относно това коя планета сме и кой народ сме.

За контраст, Да, България и Зелено движение, при цялата им скромност, са идеологически проекти, каквито по принцип би трябвало да са всички политически движения. В този смисъл, Дикенсовата им електоралната съдба казва много за намеренията, нагласите и хоризонтът на демократичен интерес на българското общество. [Например: в това общество има достатъчно гласуващи, които смятат за целесъобразно – или просто за забавно – да върнат в парламента партия, която се опита да пробута продавач на шнорхели и психопатно агресивен плагиат за министър-председатели, след което брутално взриви три поредни Народни събрания.]

А ДПС не е нито идеологически, нито аз-проект.

За беля, тия дни ще ни се отвори чудна слука да обсъждаме що за проект е ДПС и на коя планина е най-добре да се покатерим, за да се спасим от неговия бизнес план.

Светла Енчева

С почистване на комуникационните шамани да се започне предлагам. Да „хванеш гората“ в центъра на София, за да обявиш реванш на фона на птички и пред ужасно позиционирана камера, която кара Денков да изглежда до кръста на Петков… Кой ги измисля тези неща? И още нещо – полезно би било Петков да взема уроци по публично говорене. С добро го казвам.

Сергей Добрев

Пичове, това с „реванша“ от гората само Найо Тицин може да го измисли. Знаете ли как изглежда отстрани? Ще правим същите маймунджулъци като Борисов. Изгонете Тицин докато е време!  Егати кринджа.

demokrat.bg

Прочетете още:

Радев иска да връща наборната служба