Седмичен хороскоп 24 – 30 юни (КОЗИРОГ)

Зодия Козирог

askastrology.com

През седмицата от 24 до 30 юни на мнозина от вас ще им се наложи да се погрижат за здравето на близък човек или да помогнат на такава личност за преодоляване на трудна  ситуация. Ще се стремите да реализирате важни цели и планове, което ще става бавно и трудно. Това може да създаде усещане за несигурност, безпокойство и по-голям стрес, който може да се отрази на здравето ви. Ще имате неясни отношения с човек, с когото работите заедно или имате други общи действия. Поради тази причина е добре да разговаряте открито, за да избегнете недоразумения и неясноти. Времето е благоприятно за пътуване. Приятно ще ви зарадва новина или разговор с приятели, които в момента се намират в друго населено място.

Неочаквани новини могат да ви запознаят с неприятности в живота на ваши познати. Ще обмисляте различни планове или ангажименти със семейството ви, които ще трябва да реализирате в скоро време. Момчетата и момичетата ще продължат да се сблъскват с последствията на някои неприятности, които са възникнали през последните седмица – две. Очакванията ви, че те ще се разрешат бързо, ще се окажат илюзия и вие ще трябва да промените своето поведение или тактика за справяне с тях. Може да получите съвет или помощ от страна на близък човек, но това може да се окаже не толкова добра идея за вас в конкретната ситуация. Все още се намирате в процес на усвояване на важни житейски уроци и това в повечето случаи ще се случва по трудния начин.

Мъжете ще се наложи да проведат важен разговор с жена, като той може да бъде от личен, семеен или професионален характер. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще могат да постигнат някакъв прогрес, но не и финал на конкретната процедура. Очакват ви неочаквани ситуации, както и неприятна новина, свързана с ваш познат. Жените ще преминат през седмица, в която ще разменят повече съобщения, имейли или телефонни разговори с хора от кратки или дълги разстояния. Някои от вас могат да получат покана за пътуване, която ще има връзка с роднина, приятел или бизнес партньор. Седмицата ще се запомни с едно по-голямо натоварване в работата ви, което ще ви накара да се замислите върху някои промени свързани начина на изпълнение на професионалните ви задачи. Като цяло, пред вас е най-интересна, изпълнена с нови неща и преживявания седмица.