Седмичен хороскоп 24 – 30 юни (СТРЕЛЕЦ)

Зодия Стрелец

askastrology.com

През седмицата от 24 – 30 юни ви предстои да преживеете някои нежелани или неочаквани промени в плановете си или в начина си на живот. Нежеланите или неочаквани промени ще са причина за размисъл относно предопределеността на живота, който имате. Динамичността може да създаде чувство на обърканост и нестабилност у вас поради по-големия обем информация, която ще получите, повечето писма или телефонни разговори. Опитайте се да селектирате по-важното, да отсявате ненужното и да не се товарите излишно. Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор за вашите професионални или имуществени интереси. Ще можете да реализирате важни, задачи свързани с имот или движимо имущество.

Мнозина ще се зарадват на парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи. Ще преживеете важно събитие, свързано с мъж. Пазете личните си вещи или информация от чуждо посегателство или любопитство. Ще имате повече семейни ангажименти, но едва ли ще изпитате затруднение при тяхното изпълнение. Момчетата и момичетата ще запомнят периода със събиране или друго събитие с връстник, приятел или съученик. Това едва ли ще промени живота ви и най-вероятно ще бъде нещо, което ще е предварително добре планирано. Ще имате затруднения при общуването си с жена, която може да ви е роднина. Ако разчитате на такава личност при разрешаването на някои проблеми, може да останете разочаровани, тъй като всеки ще има различно мнение за помощта, която очаквате да получите.

Мъжете трудно ще съхраняват позитивно настроение и често ще изпадат в някакъв песимизъм или нежелание да говорят за бъдещите си планове. Възможно е да имате среща или да посрещнете гости в дома си, които нито са ви приятни, нито ще имате настроение да разговаряте с тях. Подобно състояние на духа трябва да се изчисти възможно най-бързо, тъй като може да стане причина за събития, които ще наранят предимно вас. Възможно е някои неочаквани обрати да ви върнат добрата форма и доброто настроение. Жените трудно ще приемат позицията на други хора в неща, които касаят техния любовен или личен живот. Някои опитности и преживявания от миналото са ви научили, че е важно да разчитате единствено на себе си, и по-малко да вярвате на обещания. Тази седмица ще се запомни с някакво важно събитие, с планирана или непланирана промяна или вземане на съдбоносно решение. Тези седем дни ще бъдат благоприятни за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния.