Седмичен хороскоп 24 – 30 юни (ВОДОЛЕЙ)

Зодия Водолей

askastrology.com

През седмицата от 24 – 30 юни се постарайте затрудненията, които ще възникнат да не ви плашат или стопират вашите действия. Адаптирайте се максимално бързо към новите промени или обстоятелства, които ще възникнат. Плановете ви ще се развиват в правилна посока, независимо от спънките, през които ви се налага да преминете. Една новина или преживяване ще ви накарат да оцените нещата в живота си по един друг начин. Ще има повече домашни и битови проблеми и задачи, но почти всички ще бъдат изпълними в рамките на тези седем дни. Благоприятно време за промени в дома, за преместване в нов, престой на друго място и др. В работата и бизнеса ви всичко ще е наред, ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате успеха и парите към себе си: новаторски решения и действия, повече работа и др. Може да имате специални очаквания и евентуалната невъзможност те да бъдат реализирани точно сега, не бива да ви разочарова или отчайва. Ще дойде и тяхното време.

Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин. Не създавайте хаос в живота си с прояви на нетърпение. Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др. Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска. Опитайте да се радвате на това, което имате и избягвайте да капризничите. Момчетата и момичетата ще имат приятни преживявания с приятели или съученици, с които може да организират различни събирания или пътувания. В подобни емоционални преживявания важни трябва да бъдат мерките за сигурност, както по време на пътуване, така и там, където отивате. Ще възникне един по-специален ангажимент, свързан с образование, кариера или бизнес, в зависимост от личната ви ангажираност. Неочакваното развитие на някои събития ще ви озадачи и ще ви постави в позиция да търсите отговори на различни загадки.

Мъжете ще получат неприятна новина, вероятно свързана със здравословното състояние на човек, когото познават. Подобно събитие неминуемо ще предизвика тъга и емоционална болка във вас. В любовта или в личния си живот ще бъде добре да се съобразите с мнението и желанието на жената до себе си, ако не искате да поставите вашите отношения на изпитание, за което ще се окажете неподготвени. Тази седмица носи интересна или важна за вас новина или информация за договор, документ и др. Жените ще изпитат лично удовлетворение от успеха на един мъж, който се е реализирал благодарение на тяхната намеса, съвет, помощ или подкрепа. Добро влияние върху вашите лични и професионални дела ще има от страна на хора, с които имате еднаква житейска цел. Добри събития и преживявания може да има в семейството ви и в кръга ви роднини. Избягвайте да хитрувате или да манипулирате други хора за да получите това, което искате, особено ако вашите действия са свързани с пътуване или с хора от други градове и села.