Резил за Варна! Ваня Щерева след позора на Мила Роберт със знамето: Браво, мама, хич да не ти пука

Ваня Щерева и Мила Роберт

Снимка "Фейсбук"

Тазгодишният „София прайд“ май ще остане запомнен най-вече с едно – позорът на певицата Мила Роберт, която облече българското знаме, а после го съблече и го хвърли със злоба на земята. За да остане по рокленце в цветовете на гей общността…

България гръмна потресена, а щерката на Ваня Щерева, вместо да се осъзнае и да се извини искрено, иронично подхвърли, че ако е знаела какво ще предизвика, нямало да хвърли рокличката, а щяла прилежно да я сгъне… Втора наглост, предаде kliuki.bg.

За всеобщ потрес обаче родителката й Ваня Щерева реагира по най-абсурдния начин. Тя твърдо застана до дъщеря и дори я поощри. Ваня заяви пред медиите, че в момента не може да говори, тъй като Мила е дадена на прокуратурата и тече разследване, но след него имала да каже много неща.

„Браво, мама, хич да не ти пука! Бъди различна, бъди цветна, бъди запомняща се. Пет пари да не даваш за мнението на разни хорица, които не могат да ти стигнат нивото“, говорела Ваня на щерка си, разкриха потресени близки до тях източници.

Хората са потресени от безхаберието на двете варненки, а някои дори ги обявиха за кухи лейки и малоумници.

Източник: crimesbg.com

Прочетете още:

Планираното участие на Мила Роберт в предстоящия фестивал „Аспарухово пее и танцува“ е отменено