Пиле с бира и лук в тиган

Пиле с бира и лук в тиган.

Източник Ваня, gotvach.bg

Продукти:
пилешко бутче – 2 бр. (без кост)
лук – 1 голяма глава
бира – 1 бр.
сол
черен пипер
брашно – за пържене
магданоз

Приготвяне:
Посолете месото със сол и черен пипер. Оваляйте го в брашно и пържете от двете страни под капак до златисто.

Нарежете лука на полумесеци. Извадете месото и в същата мазнина задушете за няколко минути лука.

Сложете месото отгоре и задушете за 2 – 3 минути. Добавете бирата и оставете апетитния аламинут на бавен огън под капак за 15 – 20 минути.

Пожелание поръсете с магданоз и сервирайте топло.

Добър апетит!

Прочетете още:

Пилешки пържоли с лук и чушки