Хрупкави банички с течен шоколад

банички

Снимка: MateKitchen

Необходими продукти:

кори за баница – 1 пакет

течен шоколад – 350 гр

масло – 100 гр

орехи – 70 гр

Начин на приготвяне:

Намажете една кора с разтопено масло, наберете я в средата, сложете 1 с.л. течен шоколад, поръсете с орехи и сгънете краищата един върху друг.

Поставете така полученото пакетче в тава, покрита с хартия за печене. Продължете по същия начин докато продуктите свършат.

Намажете баничките с останалото масло и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна до златист загар.

Преди да поднесете, по желание може да поръсите баничките с пудра захар.

Добър апетит!

Източник: MateKitchen

Вижте още:

Бананови барчета с черен шоколад