РЕКЛАМА

ВАРНА новини лого

РЕКЛАМА във ВАРНА НОВИНИ (varnanovini.bg)

„ВАРНА новини“ НЕ предоставя възможност за платена политическа реклама за Парламентарни избори, насрочени за 2 Април 2023 година. Отказът от публикуване на политическа реклама не влияе на редакционната политика на „ВАРНА новини“, както и на политическите и публичните убеждения на журналистите работили по материалите.

За Реклама: e-mail:
varnanovini2020@gmail.com

БАНЕР РЕКЛАМА

  • Позиция 1 – АКТИВЕН на РОТАЦИЯ – 180 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 1170px / 160px)
  • Позиция 2 – АКТИВЕН БЕЗ РОТАЦИЯ (начална страница) – 200 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 470px/470px)
  • Позиция 3 – АКТИВЕН БЕЗ РОТАЦИЯ (вътрешни страници – към всяка публикация) 350 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 470px/470px)

(Запитвания за размери и изисквания към банерите на varnanovini2020@gmail.com)

ЦЕНИ ЗА ПР СТАТИЯ

ПР материалите остават 2 дни във водещите новини на сайта и влизат в рубрика по ваш избор. След това постепено слизат надолу с потока от новини. Завинаги се архивират в съответната рубрика. Можем да ви предложим варианти за съвместна работа:

1. Отразяване на отделни ваши събития от наш журналист, който ще напише текста /обем до 1500-2000 знака/ с активни линкове и ще сглоби текста със снимки и видеоматериал. След одобрение от ваша страна, статията се публикува. Цена – 200 лв.

2. Изпращане от ваша страна на готов текст с две и повече снимки и неограничен брой активни линка. Цена – 80 лв.

3. Изпращане от ваша страна на готов текст с една снимка и до 3 бр. активни линка. Цена – 50 лв. Няма ограничение за обема на текста, но е препоръчително да е максимум до 3000 знака.

4. Публикуване на ПР материали в страницата и ФБ групата ни. Цена – 30 лв.

Отстъпки към крайни клиенти и рекламни агенции се правят на база обем и продължителност на договора. Публикуваните цени в рекламната тарифа са окончателни, с включено ДДС. Тарифата не важи за политическа реклама