РЕКЛАМА

ВАРНА новини лого

РЕКЛАМА във ВАРНА НОВИНИ (varnanovini.bg)

„ВАРНА новини“ НЕ предоставя възможност за платена политическа реклама за Местните избори насрочени за 29 октомври 2023 година. Отказът от публикуване на политическа реклама не влияе на редакционната политика на „ВАРНА новини“, както и на политическите и публичните убеждения на журналистите работили по материалите.

За Реклама: e-mail:
varnanovini2020@gmail.com

БАНЕР РЕКЛАМА

  • Позиция 1 – АКТИВЕН на РОТАЦИЯ – 180 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 1170px / 160px)
  • Позиция 2 – АКТИВЕН БЕЗ РОТАЦИЯ (начална страница) – 200 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 470px/470px)
  • Позиция 3 – АКТИВЕН БЕЗ РОТАЦИЯ (вътрешни страници – към всяка публикация) 350 лв. / 30 дни (размери максимум широчина/височина 470px/470px)

(Запитвания за размери и изисквания към банерите на varnanovini2020@gmail.com)

ЦЕНИ ЗА ПР СТАТИЯ

ПР материалите остават 2 дни във водещите новини на сайта и влизат в рубрика по ваш избор. След това постепено слизат надолу с потока от новини. Завинаги се архивират в съответната рубрика. Можем да ви предложим варианти за съвместна работа:

1. Отразяване на отделни ваши събития от наш журналист, който ще напише текста /обем до 1500-2000 знака/ с активни линкове и ще сглоби текста със снимки и видеоматериал. След одобрение от ваша страна, статията се публикува. Цена – 200 лв.

2. Изпращане от ваша страна на готов текст с две и повече снимки и неограничен брой активни линка. Цена – 80 лв.

3. Изпращане от ваша страна на готов текст с една снимка и до 3 бр. активни линка. Цена – 50 лв. Няма ограничение за обема на текста, но е препоръчително да е максимум до 3000 знака.

4. Публикуване на ПР материали в страницата и ФБ групата ни. Цена – 30 лв.

Отстъпки към крайни клиенти и рекламни агенции се правят на база обем и продължителност на договора. Публикуваните цени в рекламната тарифа са окончателни, с включено ДДС. Тарифата не важи за политическа реклама