48-годишен целува и рови под полата на дете в автобус. Били „гаджета“

ВАРНА новини лого

Пътници в автобус по линията София-Сандански станали свидетели на гнусно педофилско престъпление, блудствени действия на задните седалки, извършвани от около 50-годишен мъж с видимо малолетно дете на не повече от 12-13 години. Такъв сигнал са подали в struma.com пътуващи в автобуса на 13 февруари в 19,30 ч.

От София за Сандански пътувало 13-годишно момиче от столицата, придружавано от 48-годишния Калоян В. от Сандански. Още с качването си в рейса Калоян, който бил приет за баща на детето, не направил впечатление, но минути след като рейсът тръгнал, мъжът започнал да интимничи с момичето, да го целува в устата страстно и да рови между краката му.

Крайно възмутен пътник информирал полицията в Сандански и ченгетата посрещнали автобуса. Калоян е задържан, а момичето върнато на близките му в столичния квартал „Красна поляна“.

Оказало се, че санданчанинът и детето са „гаджета “ от преди няколко месеца и Калоян системно осъществявал блудствени действия с малолетната. Как са се запознали, проблемно ли е момичето и каква е връзката им, ще се разбере тепърва.

7dnibulgaria.bg

Прочетете още: 35-годишен варненец бе осъден за грабеж