Село Ягнило отбеляза своя празник

Празникът на село Ягнило, официални лица

Снимка: Фейсбук.

Богата и разнообразна програма изпълнена с много позитивни емоции, музика и танци подариха участниците в празника на село Ягнило на многобройната публика уважила събитието, което се проведе в деня на Св. св. Константин и Елена на хижа ,,Яйла“. Това съобщиха от община Ветрино.

„За реализацията на празника благодарим на основния спонсор ЗКПУ ,, Златица“ с. Ягнило с управители г-жа Теодора Тонева и г-н Крум Тонев. Поздравления за безупречната организация към кмета на село Ягнило г-н Венко Костадинов, читалищният секретар на НЧ ,,Просвета 1925“ г-жа Маринка Колева и на всички самодейци, както и за кмета на община Ветрино д-р Димитър Димитров в мисията да подкрепя и съхранява традициите, музикално-песенното и танцувално изкуство в община Ветрино“, пише още в съобщението.

Тържеството бе открито от кмета на с. Ягнило Венко Костадинов и кмета на община Ветрино д-р Димитър Димитров. Те отправиха пожелания за здраве и благоденствие към всички жители и гости на селото, както и към участниците в празнична програма.

Гости в празничния ден бяха заместник кмета на община Ветрино Ирина Маджарова, кметове на населени места, общински съветници и др.

Многобройната публика бе приятно изненадана и огласена от мощният саунд група ,,Тангра“, а впечатляващата заря, допълни по невероятен начин цялото преживяване.

Четете още:

Двама кметове на празника „Невша пее и танцува“ (СНИМКИ)