Дата на раждане 30 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

ВАРНА новини лого

HighViewArt

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 30-то число от месеца

Качества
Агресивни, властни, амбициозни, интелигентни и смели, хората родени на тази дата обичат да диктуват правилата, но не могат да понесат някой друг да ги командва. Колкото повече власт държат в ръцете си, толкова по-силни и щастливи се чувстват хората родени на тази силно енергийна дата. Те са известни със своята емоционална, духовна и физическа издръжливост, а това е и причината да не се огъват пред никакви обстоятелства и бързо да зачеркват хорското мнение.

Дори и да се допитат до някого, те бързо ще игнорират казаното и ще направят това, което предварително са си наумили, защото тяхната природа не им позволява да се доверяват на някой по-малко компетентен от тях самите. На моменти твърде емоционални, дори агресивни те ще вземат желаното, дори ако трябва ще предизвикат словесна или физическа битка. Страхът при тези хора е трамплин към успеха, а това е и причината да се хвърлят директно в рисковите ситуации и да изпробват постоянно своите възможности. Надарени с много силна енергия те са хора, които знаят как правилно да подредят живота си и да получат онова, за което мечтаят.

Взаимоотношения
Колкото повече един човек спазва техните команди, толкова по-близко би могъл да бъде до тях, в противен случай хората, които им се противопоставят и играят различни игри от техните, биват елиминирани още в самото начало. А това правило се отнася с пълна сила, както за техния приятелски кръг, така и за интимните им партньори, които трябва да притежават здрави нерви и да се научат да мълчат, когато тяхно величество, 30-ките, имат какво да споделят.

Родени господари 30-ките са хора, които не премерват нито действията, нито приказките си и държат около себе си да бъдат обградени единствено с хора, които им се подчиняват и робуват на техните правила. Ако някой се опита да застане под прожекторите те ще намерят начин да го елиминират, защото не търпят други хора да се обличат с тяхната известност и слава, които притежават по рождение. Сложни, властни и арогантни, тези хора никога не биха останалите в сянка без да могат да се изявяват и печелят бурни овации от почитателите си.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за хората родени на тази дата са: бял, златен, светло син и розов. Това са цветовете, които притежават способността да ги зазимят и да отворят в тях чувствителността и духовното.

Бъдеще
Колкото по-амбициозни, агресивни и недостъпни са, толкова повече приятели ще губят по пътя си към върха. Затова е нужно 30-ките да се освободят от това напрежение и да не действат толкова емоционално и бурно, ако искат да запазят вътрешния си мир и любимите си хора.

Хората родени на тази дата са изключително силни и влиятелни личности, но истината е, че никога не биха могли да намерят своето щастие, ако не се научат да не преминават тънката линия на добрия тон и нормалното общуване.

Източник: HighViewArt

Четете още:

Дата на раждане 29 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще