Гъби пачи крак с чушки, чесън и салвия

ВАРНА новини лого

Източник Петя Стойнева, gotvach.bg

Продукти:
гъби пачи крак – 500 гр.
чушки – 3 бр.
моркови – 1 бр.
чесън – 5 скилидки
зехтин – 5 с.л.
прясна салвия – 5 листа
сол
черен пипер – на вкус

Приготвяне:

Изберете чушки с различни цветове. Нарежете ги на ивици и ги запържете в зехтин заедно с чесъна.

Добавете настърган на дребно морков, гъбите и салвията.

Овкусете ястието със сол и черен пипер.

Сервирайте с прясно нарязана салвия и чаша вино.

Добър апетит!

Прочетете още:

Пълнени тиквички с ризото с манатарки и аспержи